سئو

سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنی بهبود موتورهای جستجوست. سئو کمک می کند وب سایت ما در موتورهای جستجو بهتر یافته شود و در رتبه بالاتری نسبت به رقبا قرارگیرد. در واقع می توان گفت که موتورهای جستجو برای قرار دادن یک سایت در رده های بالاتر معیارهایی دارند که سئو  این معیارها را بر سایت شما اعمال می کند.

سئو کمیت و کیفیت ترافیک یک وب سایت را افزایش می دهد و می تواند موجب معرفی و تبلیغ کسب و کار شما و بهبود رویت سایتتان توسط مخاطبان شود، به همین دلیل می توان آن را جزء خدمات بازاریابی آنلاین دسته بندی کرد. اما باید بدانید که سئو کاری زمان بر است و تکنیک های زیادی دارد به همین دلیل برای بهبود سایت خود باید صبر داشته باشید.

معیارهای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو و بهبود سئو مانند گوگل ریاضی وار و به صورت الگوریتم هایی پیشرفته است، که به صورت مداوم نیز در حال تغییرند؛ گوگل و شرکت های مشابه هرگز تمامی آن ها را فاش نمی کنند و تنها راهنماهایی جهت استفاده سئوکاران ارائه می دهند تا بتوانند برای بهبود رتبه بندی سایت خود از آن استفاده کنند.

سئو هر سایت به دو صورت on page , off page انجام می شود. سئو on page آن دسته از کارهایی است که برای بهینه سازی درون وب سایت صورت می گیرد که بیشترین تاثیر را نیز در موتورهای جستجو دارد و سئو off page اموری است که سئوکار در وب سایت های دیگر به صورت لینک دهی و .. انجام می دهد.

البته برای همه این امور باید زمان بندی دقیق و اصولی لحاظ شود تا به تارگت یا نقطه هدف دست یافت. بنابراین یک سئوکار باید فردی دقیق، منظم و آن تایم باشد.

معیارهای گوگل برای سئو سایت

همانطور که گفتیم همه معیارها و قواعد گوگل در اختیار سئوکاران نیست و تنها برخی از الگوهای آن برای ما آشکار است که می توانیم از آن ها برای بهینه سازی سایت خود استفاده کنیم. در این بخش به برخی از معیارهای کلی سئو و بهینه سازی سایت برای موتور جستجوی گوگل اشاره می کنیم:

مطابقت با هدف مخاطب

هر کاربری وقتی چیزی را جستجو می کند هدف خاصی در ذهن دارد ؛ گوگل این هدف را شناسایی کرده و به او پاسخ می دهد. حال هر چه محتوای صفحه وب سایت شما با این هدف ارتباط و همخوانی بیشتری داشته باشد گوگل آن را در رتبه بالاتری به کاربر نشان می دهد تا زودتر و بهتر نیاز او را مرتفع کند.

کلمه کلیدی

هنگامی که می خواهید یک کلمه کلیدی را در سایتتان بهینه سازی کنید، باید ببینید کاربران و مخاطبان این کلمه کلیدی چه مسیری را طی می کنند. مثلا سایت فروش تلفن همراه دارید؛کاربران برای خرید این محصول به ندرت این کلمه را جستجو می کنند پس بهتر است در صفحه خود از کلماتی مانند موبایل و موبایل به همراه صفاتی مثل آخرین مدل موبایل استفاده کنید زیرا این ها مسیری است که کاربران برای رسیدن به اهدافشان دنبال می کنند.

محتوای اصولی

گوگل یک هوش مصنوعی است پس می توان گفت که نمی توان آن را گول زد. در جستجوی یک کلمه کلیدی گولگگل بیش از آنکه وجود کلمه کلیدی در محتوای سایت شما را اولویت دهد، به وجود معنای عبارت کلیدی توجه می کند. یعنی محتوای شما باید با موضوعیت این کلمه باشد و به تفصیل به توضیح آن بپردازد.  این کار بسیار پیچیده است و گوگل این کار را با الگوریتم هامینگ برد انجام میدهد. اگر این الگوریتم نبود صفحه ای که تکرار یک کلمه کلیدی بود رتبه بالایی می یافت اما اکنون این الگو کاملا توسط گوگل مردود است.

CTR

این کلمه مخفف عبارت Click Through Rate است و معادل فارسی آن عبارت است از : نرخ کلیک

وقتی کاربر دنبال یافتن عبارتی است پس از سرچ مجموعه ای از نتایج به او نشان داده می شود. نرخ کلیک درصد کاربرانی است که با تصمیم می گیرند از میان نتاج موجود بر لینک سایت ما کلیک کنند. البته این نرخ کلیک برای هر کلمه کلیدی با دیگری متفاوت است . البته متوسط این نرخ ها می تواند بیان کننده CTR کلی وب سایت ما باشد. برای آنکه بتوانید کلیک بیشتری را برای هر کلمه جذب کنید باید در بخش های عنوان سئو (تیتری که کاربر در صفحه سرچ گوگل از محتوای شما می بیند) و توضیحات متا ( توضیح کوتاه یک خطی و خلاصه ای از مختوای صفحه شماست) بدرخشید. این دو خط می تواند کاربر را وادار و تشویق به کلیک و حضور در سایت شما کند.

اصول گوگل برای بهینه سازی سئو

گوگل به عنوان یک موتور جستجو، اصولی دارد که برای بهینه شدن وبسایت خود باید آن ها به طور دقیق و ظریف اجرا کنیم. هر سئو کاری به این اصول آگاه است و محتوانویسان سایت نیز باید از آن مطلع باشند و در محتواهای خود به آن ها عمل کنند :

  • محتوا را برای کاربر تولید کنید نه برای موتورهای جستجو
  • کاربر را فریب ندهید.
  • تلاش کنید منحصر به فرد باشید.
  • از محتواهای خودکار که ربات ها تولید می کنند استفاده نکنید. این کار ضربه ای جدی به سئو سایت شما می زند.
  • به هیچ عنوان از محتواهای کپی استفاده نکنید. خودتان متناسب با پیجتان محتوای یونیک تولید کنید.
  • از شبکه های مجازی و اشتراک گذاری محتوایتان در این صفحه ها کمک بگیرید.
  • محتوای پیچیده ایجاد نکنید. کاری کنید که مخاطب به سادگی به محتوای مورد نظر خود دست یابد. (عنوان های مرتبط و دقیق را فراموش نکنید. عنوان سئو نقش مهمی در ورود کاربر به سایت شما دارد.)
  • از کلمات کلیدی درست، به جا و با تعداد مناسب استفاده کنید. استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی امتیاز منفی در پی دارد.
  • از url های کوتاه و حد المقدور حاوی کلمات کلیدی استفاده کنید. در این url از عدد وکاراکتر غیر حرفی استفاده نکنید.
  • لینک دهی به سایت های خارجی را بیش از حد انجام ندهید.
  • سعی کنید محتواهای مشابه نداشته باشید و محتواهای خود را در موضوعات متفاوت تولید کنید.
  • از طرح ها و بسته های لینک  (خرید بک لینک) استفاده نکنید. این نوع تکنیک ها می تواند موجب سقوط سایت  (پنالتی شدن ) شود.
  • از ایجاد صفحات دروازه ای و اتصال صفحات خود به سایت های مشهور برای استفاده از ترافیک آن ها خودداری کنید.

و در آخر …

همه این موارد لزوم استفاده از سئو در وب سایت شما را یادآوری می کند. اگر سایتی دارید که نیاز به بهینه سازی دارد و یا اگر نیاز به ایجاد یک سایت از صفر را دارید با ما تماس بگیرید. همکاران ما در روشنگر با ارائه بهترین خدمات وب سایت در خدمت شما هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping Cart
اسکرول به بالا